Wat betekent?

Dit beschermde natuurgebied kan zijn tevens de leefomgeving aangaande tal aangaande zoogdieren. Te paard kunt u dan ook zich tussen de Henson begeven, een wilde paarden met de Baie de Somme. Die paarden zorgen met hun diepe hoefafdrukken een eersteklas habitat vanwege de rugstreeppad welke in de ondiepe poeltjes hun dikkopjes ter wereld leveren.

Onderweg liggen diverse meertjes op de route. Tal betreffende watervogels verblijven er. Dit laatste stuk is gebaseerd op een dijk retour tot Ault. Er zijn sexdating-sites dan ons fraai uitzicht op dit dorp en een krijtrotsen verderop.

Les Augustines heeft comfortabele en echt uitgeruste kamers in een rustige omgeving, op twee km over Quend. Juist hotel , daar waar je absoluut tot terug zal aankomen. Dit kan zijn gemakkelijk en ordelijk ! En een goed ontbijt.

Ga eropuit en haal het meeste uit je toer via een andere geliefde bestemming in Frankrijk te ervaren.

Een baai over de Somme strekt zich majestueus uit aan dit westen van dit departement Somme en is een natuurschat op een route over La Vélomaritime. Met ons oppervlakte over 7200 hectare kan zijn het dit grootste estuarium in Noord-Frankrijk. En het kan zich qua esthetiek meten betreffende bekende baaien ingeval welke over San Francisco en Halong.

De gebruikers prijzen die vakantiewoning met. We selecteren vakantiewoningen betreffende een hoogste scores over gebruikers van Holidu en andere aanbieders om de beste kwaliteit te garanderen.

☐ Een rit produceren in het treintje met een spoorlijn met een Sommebaai, daar waar de tijd lijkt stil te staan

Zo’n 100 jaar geleden was Ault een badplaats met grandeur. Die status heeft dit dorp onderwijl niet meer. Maar Ault heeft nog een overige troefkaart. Dit uitzicht op een torenhoge kliffen en krijtrotsen kan zijn daar fenomenaal. Het vormt een plaats een ideaal vertrekpunt voor een heerlijke wandeling.

In Italië vind je tevens speciale parken, waaronder Nationaal Park Abruzzo. Het kan zijn ons berggebied betreffende onder andere wolven en beren. In Griekenland kun je een speciale grotten van Diros vinden die tot de mooiste meer grotten ter aardbol behoren en daar waar bijzonder antieke fossielen bestaan tot uw beschikking.

De baai betreffende een Somme kan zijn ons paradijs voor fijnproevers betreffende zeevruchten en verder wegens natuurliefhebbers. Er worden hier veel vis en schelpdieren gevangen, die je alweer terugvindt op een menu’s Baai van de Somme van de vele restaurantjes in deze prachtige omgeving.

Vind hotels in de buurt van Parc du Marquenterre, een gewilde toeristische attractie voor klanten in gelijke gebied betreffende Frankrijk.

Een landtong Pointe du Hourdel: dit kan zijn de perfecte locatie om zeehonden te bekijken in de baai aangaande een Somme. Je kan ze aangaande ons afstand bekijken buiten ze te storen, of beter: met ons natuurgids aangaande Qualinat.

Inderdaad, we bereiken een klein meertje. We merken nauwelijks enige kikker, maar horen ze duidelijk. Ze verzorgen voor ons een stemmig ochtendconcert. Verderop hebben we een fraai uitzicht op de wijde omgeving in dit afwisselende duingebied.

In de achttiende eeuw werden er alweer nieuwe kloostergebouwen bijgebouwd en welke kun jouw vandaag een dag bewonderen. Een abdij is opengesteld vanwege publiek, waarbij jouw het klooster, de kapittelzaal, een cellen en een kerk kunt bewonderen. Jouw kan er veel opwindende kunstwerken en antieke meubelen vinden. Ook is de abdij omringd door geweldige tuinen, daar waar je geweldig kan rondstruinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *